MEGHÍVÓ-VÁLASZTÁSI GYŰLÉSRE

MEGHÍVÓ A BUDAPESTI OPERABARÁTOK EGYESÜLETÉNEK 2017.10.29. NAPI VÁLASZTÁSI GYŰLÉSÉRE
 

Tisztelt Egyesületi Tagok!
 
2017. október 29-én  vasárnap 14 órakor az Erkel Színház színpadán sor kerül a Budapesti Operabarátok Egyesületének tisztújító választási gyűlésére, melyre szeretettel várjuk Önt is.
 
A választási gyűlésen az Egyesület küldöttgyűlési tagjainak megválasztásáról, illetőleg az Egyesület munkásságának tájékoztatásáról esik majd szó az alábbi napirend szerint:
 
13:00-13:45         Regisztráció
14:00                   A küldöttgyűlési tag-jelöltek ismertetése
                            Jelölt-lista elfogadása
                            Az Egyesület Küldöttgyűlésének megválasztása

 
Tekintettel az Egyesület igen magas létszámára, a helyszínen 13 órától van lehetőség előzetes regisztrációra, mely a jogszabályi előírások miatt szükséges, hogy a választási gyűlés határozatképes és jogszerű legyen. Kérem, hogy a helyszínre érkezéssel kapcsolatban tartsa szem előtt a regisztrációra nyitva álló határidőt és pontosságával szíveskedjen hozzájárulni a választási gyűlés zavartalan lebonyolításához.
Napirendi pontra javaslatot a választási gyűlést megelőző 8. napig bármely egyesületi tag tehet írásban.
 A választási gyűlésen csak személyesen történő részvételre van lehetőség, képviselt meghatalmazott egyetlen tag nevében sem járhat el. A választás akkor érvényes, ha azon az egyesületi tagok több mint fele jelen van.
 
Tájékoztatom, hogy határozatképtelenség esetén a fenti napirendi pontok változatlan megtartásával 2017. október 29-én 14:30 perckor kerül sor a megismételt választási gyűlés megtartására változatlan helyszínen. A megismételt választási gyűlés a jelenlévő egyesületi tagok számától függetlenül határozatképes.
 
Ezúton tájékoztatom továbbá, hogy a Választási gyűlés eredményes megtartását követően sor kerül a Küldöttgyűlési tagok által az Egyesület Elnökségének, Elnökének, illetőleg Ügyvezetőjének megválasztására is.
 
Kötelességeink teljesítését követően egy rövid műsorral készül az Egyesület, melynek keretében az Operaház művészei lépnek fel, valamint Ókovács Szilveszter úr, az Operaház főigazgatója tart tájékoztatót a felújításról és a jövő terveiről. A program 16.00 órakor végződik.

Kedves Egyesületi tagok!

 
Ezúton szeretném megköszönni a jelentkezéseket a küldöttgyűlés választásra.
 
Mindenkit szeretettel várunk Szinetár Miklós elnök úrral az Erkel Színházban október 29-én vasárnap 13 órától!
 
Üdvözlettel,
Gémes Szilvia
ügyvezető